Aktuellt

Genomfört

Performance på Sundsvalls museum

Elin Kristoffersson kommer att utföra en dans- och ljudperformance som rör sig från Museigatan upp till Ateljévåningen, på Sundsvalls Museum/Kulturmagasinet. Det är ett soloverk som gestaltar livet på marken, under vinden, genom vinden. och kan ge associationer till civilisationernas ritualer kring födelse, liv och död.
Läs mer

Summering

Vad: Performance
När: 11 jun
Tider: 13.00-14.00
Var: Sundsvalls museum
Länk: Läs mer

Dansperformance

Elin Kristoffersson kommer att utföra en dans- och ljudperformance som rör sig från Museigatan upp till Ateljévåningen, på Sundsvalls Museum/Kulturmagasinet. Det är ett soloverk som gestaltar livet på marken, under vinden, genom vinden och kan ge associationer till civilisationernas ritualer kring födelse, liv och död. Tid och plats:  kl 13.00 den 11e juni Museigatan i Sundsvalls museum.
Läs mer

Summering

Vad: Performance
När: 11 jun
Tider: 13.00-14.00
Var: Sundsvalls museum

Utställning på Västernorrlands museum

På Västernorrlands museum visas 13 konstnärer som representerar en mängd olika röster och uttryck vilka tillsammans skapar en bild av samtidens diskussioner och den värld vi lever i. Säkert finns här också sådant som är oväntat och väcker nya diskussioner om vår tid, vår historia och vår framtid.
Läs mer

Summering

Vad: Utställning
När: 21 maj – 4 sep
Tider: Öppet tisdag-söndag kl. 10.00-16.00. Kvällsöppet torsdagar kl. 10.00-20.00
Var: Västernorrlands museum
Länk: Läs mer